Beskrivning

Två inbundna böcker av Kerstin Ekman.
Häxringarna skick - sådär, pris 10kr
Urminnes tecken - bra skick, pris 20kr
Båda 25kr



Det finns folk och djur. Och så finns de andra. Förr var det fart på dem, ända nere i byarna. Men nu har de dragit sig undan. En del av dem bor i fjällskogen på Gielas sluttningar. Det är inte lätt att få syn på dem. Man kan tro att de bara är tussar av dimma på myren som rör sig.

I Urminnes tecken (2000) får vi komma dessa varelser inpå livet. Alla de stora saker som händer nere i mossan och inne i grandunklet blir till berättelse. En berättelse om hur Skymt grips av kärlek, hur han ändrar världens gång genom att prata, om krig och sång och om det gömda och glömda urminnet långt inne i bergets mörker.

I början av 70-talet påbörjade Kerstin Ekman den stora romansviten om Kvinnorna och staden. Böckerna Häxringarna, Springkällan, Änglahuset och En stad av ljus, berättar om hur staden Katrineholm växer fram i industrialiseringens Sverige. I dessa fyra romaner finns Kerstin Ekmans berömda skildringar av kvinnors arbete, som hon skriver om med humor och stor sakkunskap och inlevelse. Sommaren 2010 kommer dessa fyra böcker ut i ny formgivning.

Köparen betalar packmaterial och porto.
Jag har Swish.
Köp två av mina annonser 20% rabatt på bokpriset
Köp tre av mina annonser 30% rabatt på bokpriset
Köp fyra eller fler av mina annonser 50% rabatt på bokpriset
Pris: 25.00 kr

Kontakt

Stad: Nacka
Namn: Martin Bengtsson
Telefonnummer: 0708194522
Kontakta annonsören
Urminnes tecken, Häxringarna