Här kan du ladda ner kompendier som gör det lättare att klara tentorna. Du kan också ladda ner vårt gratis program Bokhyllan med en och endast en gång. Då får du automatiskt tillgång till alla de kompendier du behöver direkt från din dator samtidigt som du ständigt blir försedd med nya och fräscha uppdateringar.

freE-Learning är ett nytt och innovativt bok koncept, som ger studerande på högskolor och universitet gratis tillgång till böcker, som används i undervisningen.

Alla freE-Learning-utgivningar är gratis och har gjorts tillgängliga här på Studentia.se i pdf-format. Därför kan du som student, enkelt ladda ner allt av intresse. Läs mer om utgivningar och tidpunkterna för dessa under varje kategori i menyn till vänster. freE-Learning gör det möjligt för studerande att förbättra sina kunskaper inom en rad områden, som matematik, statistik och finansiering. Detta kan nu studerande göra på ett enkelt sätt utan kostnad på Studentia.se.

Bokhyllan är ett gratis program som du laddar ner endast en gång och sen behöver du inte göra mer än att fokusera på dina studier. Böckerna i Bokhyllan uppdaterar ständigt sig själva med de nyaste texttilläggen och attraktiva erbjudanden. Bokhyllan är anpassad till ditt utbildningsområde.

Besök Studentia >>